Posts

Showing posts from September, 2008

MMC TOOL v1.01

Image
DOWNLOAD MMC TOOL v1.01

This is a program could manage your multimedia card like
MMC,RS-MMC,SD,SM,CF and so on.

The menus:

1. Backup
Dump your card into an Image with compress like ghost.

2. Restore
Restore your image back to the card. But all the data in
your card would be lost.

3. Format
So simple, format your card, do not worry after format
your Mobilephone could not read the card.

4. Diskcopy
Copy one card from another, the two card could be not
the same size.

5. Refresh
Refresh all the removeable drive in your computer.

6. Best Perform
Make your card into best perform mode, increase speed,
still underconstruction.

BB5 Test Point Assistant For All BB5 box

Image
BB5 Test Point Collections


BB5 TP Preview


BB5 TP For AllBOX V_1.0.zip 11.61MB
or @rapidshare.com
BB5 TP For AllBOX V_1.0.zip



password: i-ztnawhcs

Thanks to Bocahklaten@forum Indo-services

SeA2Flasher v1.05 - v1.06 Released

Image
Sony Ericsson A2 Flasher v1.05 released


Cruiser Suite SE A2 Flasher v1.05 has been just released!
You may download it from CruiserSuite Download section.Version 1.06 [081007]
• Loaders upgraded to version R2A065
• Added support for DB3210 C905 and G705 phones
• DB3150 phone list updated
Version 1.05 [080923]
• Loaders upgraded to version R2A064
• Internal updates related to Ultimate Unlocker release
• Lots of internal improvementsVersion 1.04 [080623]
• Chinese GUI updated
• Loaders upgraded to version R2A059
Download via rapidshare link:
SeA2Flasher_v1.06-installer.rar4.77 MB
SeA2Flasher_v1.05-installer.rar 4.36MB








SE A2 Flasher User Guide

Supported interfaces: DCU-60 and DCU-65.
To change language package of an A2 phone one has to flash the main firmware,
raw filesystem and to customize the filesystem.

Follow these instructions:
Choose the phone model
Select main firmware flash file (it has an a2sw extension) and add it to the flash file list
Select raw filesystem file (it has an a2fs extension) and add …

Cruiser+ Ultimate Unlocker v1.01 released again...

Image
Ultimate Unlocker v1.01 released

Hello all,We have just released new version of Ultimate Unlocker and Cruiser Suite SE Ultimate UnlockerUPDATE
v1.01:
• Temporary workaround for occasional DB3150 unlock issue
• Minor GUI fixes

v1.00:
• Initial release
• Supported platforms: DB2012, DB2020, DB3150
• Features: Unlock, Lock to network, Show codes, CID change, EROM repair
• Supports Serial and USB interfacesYou may download both unlockers from our Download section or using these links:or Via Rapidshare.com:
Ultimate Unlocker 1.016.41 MB (for users with D-Unlocker account):
http://rapidshare.com/files/148353291/UltimateUnlocker_v1.01-installer.rarCruiser Suite SE Ultimate Unlocker 1.016.52MB (for Cruiser 07 dongle):
http://rapidshare.com/files/148353638/SeUltimateUnlocker_v1.01-installer.rarEnjoy!Just to be sure...Ultimate Unlocker
Users who are used to use the D-Client and D-unlocker software, can use this application it can be found on Download area, in the section:
Downloads >…

Cruiser+ Ultimate Unlocker v 1.00 Release

Image
New Update Ultimate Unlocker please follow this LINK Ultimate Unlockers v2.01 v3.02 released (Updated)
Ultimate Unlocker offers much faster and cheaper full direct unlock and relock of all existing A2, DB2020 & DB2012 Sony Ericsson mobile phones

Short unlock time - typically 2 unlocks per minute
Instant unlock - 24 hours a day, 7 days a week
No modem drivers installation required anymore

New revolutionary security bypass technique
Non-TP full security zone repair
Non-TP full EROM/SEMCBOOT repair
Unlocking via codes of all existing A2, DB2020 & DB2012 phones even for the latest CIDs Addidtional features:

CID change (downgrade/upgrade)
supports USB DCU-60 and original Fighter/UC10/UC20 boxes + many their clones
Until the end of September for free:

Full direct unlocking of all supported phones!
Any qty for all registered customers with non-zero Supreme Credit account! (All customers which have SE Full Unlocker account or D-Unlocker account with at least 1 supreme log can unlock unlimited quantit…

Read Phone Lock DB2010 with SeDBx v 2.0.8.0

Image
Klik on image for large view

Cara buka phonelock pada Handphone SonyEricsson memang terbilang cukup sulit terutama untuk Type Handphone keluaran terbaru. Kali ini yg saya jadikan bahan ada adalah Handphone SonyEricsson K510i.
Berikut langkah2nya:

1. Mark on GDFS Info on Boot
2. Klik Boot
3. Klik Read GDFS button
4. Done . see U_Lock code below

Jika sudah terlihat kode phone lock-nya catat dan tinggal di-unlock manual di HP-nya... Selamat mencoba...
Salam Oprekhp!!!

UFS_DCTxBB5 v2.0.8.0 Release....

Release Date: 14/09/2008
------------------------------

The Official release is ready in our download area http://sarunasoftware.com.


DOWNLOAD LINK :

HWK_Support_Suite_Setup_v02.08.000.exeFile Size: 4.25MB


VIA rapidshare.com :
HWK_Support_Suite_Setup_v02.08.000.exeFile Size: 4.25MB
HWK_Setup_Suite_v02.08.000.exeFile Size: 71.39 MB
Please follow the instructions careful on the above page.The Update Client is launched after HWK Support Suite install, if you cancel without making the update, you can run the Update Client again, by selecting the shortcut on the Start Menu
Programs\SarasSoft\UFS\Utilities\Update ClientWARNING !!!
If the HWK is a "TRIAL" or affected by 3rd party tools, this software may not work properly, so use at your own risk.===================================================================
Originally Posted by Odia The Ultimate
When is written install and update, then you must install and update, just running the client and then exiting is not a solution, you MUST upda…

UC-20 Testpoint and Flash Cable Ways

Image
UC-20 Flash Cable ways
UC20 adalah box testpoint yang berpasangan dengan Cruiser Plus Pro dengan SmartCard ber-ID 07.









































UC-20 Testpoint Cable Ways

PC USB Used as Dummy Battery

Image
Apa itu Dummy Battery?
Hmmm...pencatu daya buatan yg bukan berasal dari battery sungguhan om.
Bisa ya? Bisa duong...Pake apa? Pake celana ma baju lah masa gw telanjang!!...kwwkwkwkkww... ok ok serius nehh....

Sebenarnya kita bisa buat sendiri dengan menggunakan tegangan yang berasal dari USB pada PC. Besar Voltase Keluaran pada semua USB dari PC adalah 5 Volt yang tentunya lownoise, tergantung PSU PC (Power Supply Unit) masing2....
Dari USB PC 5Volt akan kita turunkan lagi tegangannya dengan bantuan sebuah dioda searah IN4001

Sedangkan Voltase yg dibutuhkan kebanyakan HP modern rata-rata 3.6v tertera pada battrenya. Tetapi pada kenyataannya tidak seperti itu, (ukur aja sendiri) 4.2v - 4.7v pada kondisi battrei full.
Lalu Arus Yang dibutuhkan HP gw rasa ga akan lebih dari 1Amp/jam, biasanya sih 0,25-0,30Amp pada saat full transceiver dan 0,10-0,20amp pada kondisi internet sedang idle...tergantung juga kekuatan sinyal dari BTS dan kondisi HP-nya juga.
Pada praktek ini gw lagi pake HP Sony Eric…

Repair DDRAM Pin Yang Hangus Terbakar

Image
Life Time Warranty pada smua produk DDRAM benar ga sih?? hehhehehehe....au ahh...

Karena kecerobohan gw terbalik pasang memory DDRAM membuat pin konektornya hangus terbakar, copot dan hilang. Walah...malah sudah 2x terjadi, kali ini saking ngga relanya DDRAM hasil sumbangan sohib gw bikin rusak....sampe di bela2 coba direkonstruksi kembali kaki-kaki pin DDRAM yang hilang tadi.

Mau lihat hasilnya kwkwkwkwkwkw...

Pin-nya hilang nih..tulung...tulung...


Bekas terbakar pada soket di MoBo

Terinspirasi dari gambar tong sampah yg di coret pada salah satu strikernya gw ga mau kehabisan akal, masa sih DDRAM yang katanya Life Time Warranty bisa rusak segitu mudahnya. Padahal semua permukaan chip tidak ada yg berlubang alias masih mulus smua..Juga ga tercium bau-bau bahan semiconductor terbakar...ketika salah pasang memory yg tercium hanya bau plastik terbakar pada soket DDRAM di MOBO-nya. Kalo yg sering lihat IC atau chip terbakar pasti hapal deh bau-nya kaya apaan tuh chip terbakar hehehhehe...